Corona virus beleid

Beste relatie,

De huidige situatie rondom de verspreiding van het nieuwe Corona virus vraagt extra stappen van ons allemaal. Dat realiseren wij ons bij Brokers Kunststoffen. Ook voor ons zijn dit ongewone tijden en dus zijn wij soms genoodzaakt onze dienstverlening aan te passen of anders in te plannen. Wij blijven ons echter onverminderd inzetten om onze service en producten aan te bieden.

In lijn met de nationale richtlijnen en adviezen zullen wij fysieke contacten tot een minimum beperken en hebben wij een aantal maatregelen getroffen zoals:

  • Mocht u onze winkel of magazijn willen bezoeken, bewaar dan 1,5m afstand tot andere klanten en onze medewerkers en draag een mondkapje.
  • Mocht u onverhoopt griepverschijnselen vertonen dan vragen we u om geen bezoek te brengen aan onze winkel maar u te richten tot een van onze andere verkoopkanalen.
  • Onze magazijnmedewerkers zullen geen materialen meer in uw (bestel)auto’s laden. U dient dit zelf te verzorgen. Mocht dit voor u een probleem zijn kom dan bijvoorbeeld met een aanhanger, deze zullen wij ‘gewoon’ laden met een heftruck.
  • Met behulp van onze vaste expediteurs kunnen wij uw goederen bij u bezorgen. De chauffeurs houden zich aan de strikte (hygiëne) richtlijnen die ze door hun werkgever krijgen opgelegd.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.