Bestellen en betalen

Online bestellen

Bij Brokers Kunststoffen kunt u een groot deel van het assortiment online bestellen. U kunt uw bestelling vervolgens in ons magazijn in Tubbergen ophalen, maar u kunt deze ook laten bezorgen. Voor u uw bestelling plaatst, ziet u in uw besteloverzicht hoe hoog de kosten voor bezorgen zijn. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.

Denkt u eraan om vaker bij ons te bestellen? U heeft in onze webshop de mogelijkheid om u te registreren en een account aan te maken. Zo kunt u altijd uw verkoophistorie inzien en daarnaast bestellingen in de toekomst eenvoudiger en sneller afronden.

Online betalen

U kunt uw online aankopen op brokerskunststoffen.nl veilig afrekenen met iDEAL of Bancontact (voor België)

Betalen bij afhalen

Komt u uw bestelling bij ons in Tubbergen ophalen, dan kunt u in onze winkel het betreffende bedrag per PIN voldoen. Dit geldt uiteraard niet als u reeds vooruit heeft betaald.

Op rekening

Bestelt u voor het eerst op brokerskunststoffen.nl, dan wordt u altijd gevraagd om uw betaling vooraf te voldoen. Achteraf betalen is dan niet mogelijk. Bent u een zakelijke klant en heeft u de intentie om regelmatig van onze diensten gebruik te maken? Dan bieden wij u de mogelijkheid om achteraf te betalen, namelijk op basis van een digitale factuur. U dient hiervoor bij de check-out van uw bestelling uw bedrijfsnaam en het hierbij behorende Kamer van Koophandel-nummer in te vullen. Deze gegevens kunt u ook via e-mail (klantenservice@brokerskunststoffen.nl) aan ons doorgeven. Na verificatie ontvangt u per e-mail een reactie van ons. Bij acceptatie kunt u vervolgens op rekening bestellen.