Wederverkoop/grootverbruik

Extra voordeel voor grootverbruikers

Wij verkopen aan eindgebruikers – particulier en/of professioneel. In onze webshop treft u standaard lage prijzen aan. Grootverbruikers bieden wij echter nog eens extra korting aan. Voor deze speciale tarieven geldt: hoe meer u per kalenderjaar afneemt, hoe hoger uw korting.

Heeft u interesse om materialen te verkopen via uw bedrijf of organisatie?

Wij werken ook met wederverkopers/dealers. Brokers Kunststoffen hanteert daarvoor een selectief distributiebeleid. Dealers met wie wij samenwerken onderscheiden zich door een actieve en servicegerichte relatie met hun eindgebruikers. Daarnaast focussen zij zich op het bieden van de juiste prijs, het bieden van meerwaarde en kwaliteit. Wilt u onze producten ook in uw assortiment opnemen? Dan bieden wij u interessante kortingen. Onze voorwaarde is wel dat u zelf de support naar uw klant verzorgt.

Wat bieden wij onze grootverbruikers/dealers?

Als tegenprestatie bieden wij u een gepersonaliseerd account waarmee u direct kunt bestellen tegen de voor u geldende prijzen en condities. U kunt direct profiteren van de verschillende staffels die op uw verbruik van toepassing zijn. Wij monitoren uw verbruik en passen onze beloningen – in de vorm van korting – elk jaar opnieuw aan. Daarnaast bieden wij u volledige service. U kunt op diverse manieren (telefonisch, via mail of via chat) contact met ons opnemen, zodat iedere vraag die u heeft direct beantwoord wordt

Account aanvragen?

Onze dealers zijn voor ons méér dan wederverkopers. Het zijn onze partners. Herkent u zich in dit profiel, dan maken wij graag kennis met u. Stuur een e-mail met een korte toelichting en uw KvK- en btw-nummer naar info@brokerskunststoffen.nl. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen vervolgens contact met u op om verdere details te bespreken en een account voor u aan te maken.