Brokers Sponsoring

Marathon schaatsteam

Evenals voorgaande jaren hebben wij ons voor het komende seizoen verbonden als sponsor met het marathonschaatsen. Wij hebben van dichtbij mogen ervaren dat marathonschaatsen op het hoogste niveau een teamsport is waarbij het gaat om uithoudingsvermogen, tactiek en techniek.

De rijders laten dagelijks zien dat ze een enorme passie voor hun sport hebben en er erg veel voor moeten doen en laten. Hierdoor kan de sport rekenen op veel goodwill bij het grote publiek en genereert op een positieve wijze veel publiciteit.

 Als bedrijf zijn dit aspecten waarom wij graag geassocieerd willen worden met deze fantastische sport.

Vorig seizoen waren wij op het hoogste niveau actief met ons ‘eigen’ Brokers Flexibles team. Deze ploeg heeft boven verwachting gepresteerd met diverse podiumplekken en zelfs een overwinning door de Nieuw Zeelander Peter Michael.

Het Brokers Flexibles team opereerde als een 2e team van de Okay / Interfarms formatie. Het komende seizoen zullen wij echter als vanouds met één topteam, aan de start verschijnen. Dit team bestaande uit absolute toprijders zal alle wedstrijden gaan meestrijden om de overwinning.

Co sponsoren