Retouren en klachten

Retouren

Je kunt online aankopen tot 14 dagen na ontvangst terugsturen naar Brokers Kunststoffen, behalve als het gaat om maatwerk producten. Houd er rekening mee dat je geen gebruik kunt maken van het herroepingsrecht voor maatwerk producten. Zorg ervoor dat je het te retourneren product voorziet van de meegeleverde pakbon of factuur, die je per e-mail hebt ontvangen.

Voordat je een aankoop naar ons terugstuurt, moet je dit aan ons laten weten. Dit kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@brokerskunststoffen.nl of door te bellen naar 0546-621205 en zorg ervoor dat je het ordernummer bij de hand hebt.

LET OP:
Zorg ervoor dat je de retouren altijd schoon, onbeschadigd, in de originele verpakking en goed afgesloten terugstuurt. De kosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed, tenzij wij je een verkeerd of beschadigd artikel hebben gestuurd. Als het artikel beschadigd is of per ongeluk is ontvangen, zullen wij uiteraard de verzendkosten aan je terugbetalen.

Klachten

Heb je een klacht over een product, je bestelling of onze service? We horen graag van je bij Brokers Kunststoffen. Stuur een e-mail naar klantenservice@brokerskunststoffen.nl. Je ontvangt altijd een bevestiging van ontvangst. We zullen je klacht doorgeven aan de betreffende afdeling of leverancier. We doen ons best om je klacht zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie van ons verwachten.