Voorverkoop Korting!
Landbouwfolie 2024

Profiteer nu van onze exclusieve voorverkoop voor landbouwfolie in 2024!
Bestel eenvoudig tot 29 februari 2024 met ons voorverkoopformulier en profiteer van kwantumkorting om extra te besparen. Bij bestellingen vanaf 750 euro wordt het gratis geleverd. De levering van je producten staat gepland voor maart/april 2024. Mis deze kans niet om aanzienlijk te besparen op je landbouwplastic!

Combinatieproducten

Naast de voorverkoop korting geldt bovendien; hoe meer items, hoe meer korting! Combineer landbouwfolies, onderfolies, wandfolies en jumborollen voor de hoogste kortingen.

Standaard rollen aantal % Korting
3 – 5 5%
6 – 10 8%
11 + 10%
Jumborollen aantal % Korting
2 + 5%

  Landbouwfolies – 50 m rollen

Ontdek onze selectie landbouwfolies! Van de standaard Kapileen 150 tot de sterkere Kapileen 200. Houd je product koel met de Wit/Zwart folie of kies voor de lichte en sterke Hermetix. Probeer ook de handige Hytidouble met ingevouwen onderfolie.

  Onderfolies & Wandfolies

Door onderfolie toe te passen onder landbouwfolies minimaliseer je zuurstof in de toplaag en vermindert het risico op kwaliteitsverlies van kuilvoer. Met wandfolie voorkomt je vocht via de zijkanten en schade aan betonnen silowanden.

  Jumborollen Landbouwfolies en Onderfolies

Met Jumborollen in diverse uitvoeringen voorkom je naden op de kuil bij kuillengtes van langer dan 50 meter. Ook zijn deze rollen wat voordeliger dan de 50 meter rollen. Ook van de Onderfolies zijn jumborollen verkrijgbaar. Deze rollen worden per campagne geproduceerd, bestel dus op tijd en profiteer!