wikkelfolie-brokers-kunststoffen-stretchfolie-agrarisch

Agrarische topfolie Silopower® voor storingsvrij balen wikkelen

Brokers Kunststoffen heeft al decennia ervaring op gebied van balen wikkelen. In al die jaren hebben we altijd wikkelfolies van de hoogste kwaliteit verkocht. Naast de technische kennis die we in huis hebben, zijn wij altijd goed op de hoogte van vraag en aanbod. Een grote vaste klantenkring en een doorlopend groeiend aantal nieuwe klanten kunnen rekenen op de beste wikkelfolie voor de scherpste prijzen.

Silopower Importeur Nederland

Tijdens een grote internationale vakbeurs ontmoetten wij de Portugese producent van de 7-laags Silopower® Wikkelfolie. We waren onder de indruk van de prestaties van deze folie. Bovendien kende de producent ons en onze reputatie en zo is al gauw een samenwerkingsverband onstaan die is uitgegroeid tot een volwassen zakenrelatie. Brokers Kunststoffen heeft inmiddels het Nederlands dealerschap verkregen en zet het product nu succesvol op de Nederlandse markt.

wikkelfolie-brokers-kunststoffen-stretchfolie-agrarisch

Eigenschappen en voordelen van Silopower 7 laags wikkelfolie

Dankzij een nieuwe en vooruitstrevende technologie is Silopower® wikkelfolie opgebouwd uit 7 lagen, waardoor er betere prestaties gegarandeerd kunnen worden.
Naast een hogere dart-drop en scheurweerstand heeft deze folie een uiterst lage dikte tolerantie. Waar gemiddelde folies een dikte tolerantie hebben van respectievelijk ± 12% en ±8%, weet dit Silopower® dit te reduceren naar gemiddeld slechts 3%. Deze lage tolerantie zorgt voor een uniforme foliekwaliteit. Door deze constante dikte worden kwetsbare plekken voorkomen.
Zelfs in de zomer, bij de hoogste temperaturen bewijst Silopower® haar kracht en de voordelen van 7 lagen. Deze betrouwbare wikkelfolie is uitermate geschikt voor zowel ronde als vierkante balen.

Wikkelfolie met garantie: No-cure no-pay

Wij hebben heeft 100% vertrouwen in onze Silopower wikkelfolies. Elke potentiële klant wordt de mogelijkheid geboden een eerste pallet te proberen. Is de klant niet tevreden, dan halen wij de ongebruikte rollen weer op, op onze kosten, en zorgen ervoor dat de klant haar geld terugkrijgt.

Online te bestellen

Brokers Kunststoffen kan als officiële importeur van Silopower® snel en voordelig uit voorraad leveren. Alle folies zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop.

van  67,91 - tot  72,24 excl. btw

0,50 x 1800 m - Wikkelfolie, 7-laags,

van  80,09 - tot  85,20 excl. btw

0,75 x 1500 m - Wikkelfolie - 7-laags

van  82,01 - tot  87,24 excl. btw

0,75 x 1500 m - Wikkelfolie - 7-laags

van  83,70 - tot  89,04 excl. btw

0,75 x 1500 m - Wikkelfolie - 7-laags

van  97,72 - tot  103,96 excl. btw

0,75 x 1500 m - Wikkelfolie - 7-laags